search
Veiksmīgu iepirkšanos!              
Zauers.lv - Since 1998
Darba laiks- darba dienās 10- 18.00

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā Skype raksti mums vai zvani: 67845180; 26535359

Ilike SL3 Active NIB Stylus irbulis ar augstu jūtību 1.4mm smalks priekš Apple iPad / iPhone Palm Rejection Balta

Ilike SL3 Active NIB Stylus irbulis ar augstu jūtību 1.4mm smalks priekš Apple iPad / iPhone Palm Rejection Balta

Šai precei līzings nav pieejams.



Piegādes izmaksas:
Mūsu birojābez maksas
Rīgā8.54 EUR
Rīgas rajonā11.38 EUR
Rajonu centros11.38 EUR
Pārējā Latvijā14.23 EUR
Uz Omniva3.56 EUR

19.92


Cena uz 2024-06-17
Noliktavā: 131
Pēdējo reizi produkta informācija atjaunota: 2024-06-17 21:16
Add Products

Apraksts

Produkta apraksts:

Aktīvā Stylus Zīmulis ir jutīgs aktīvais plaukstu atgrūšanas zīmulis, kas izstrādāts planšetdatoriem. Tam ir garums 14 cm, magnētiskā bezvadu uzlādes tips, akumulatora jauda 150mAh, precizitāte ±0.2mm un konusa diametrs 1.45mm. Šis planšetdatora zīmulis piedāvā lietotājiem ļoti precīzu un reaģējošu rakstīšanas pieredzi, bez kavēšanās starp zīmuli un planšetdatoru. Tas ir aprīkots ar uzlabotu plaukstu atgrūšanas tehnoloģiju, tāpēc Jūs varat atbalstīt plaukstu uz ekrāna, rakstot, neliecot rakstīšanas procesu. Tas arī atbalsta vairākus darbības sistēmas, tāpēc tas ir lielisks izvēles variants ikvienam, kuram ir nepieciešams izmantot zīmuli ar planšetdatoru.

Iezīmes:

Plaukstu atgrūšanas funkcija (Nav nepieciešamas cimdus)? Šis zīmulis ir izstrādāts, lai palīdzētu Jums rakstīt un zīmēt uz jūsu iPada tāpat kā uz papīra, un Jums pat nav jāvelk cimdus. Tas ir magnētisks un var pieķerties pie iPada sānu. Ar noliekuma funkciju, kas var apstrādāt 8 leņķus, Jūs varat zīmēt un rakstīt ar precizitāti un precizitāti.

Turklāt tam nav kavējuma funkcijas un tas darbojas vienmērīgi kā īsta Apple zīmulis. Ar bluetooth funkciju Jūs varēsit redzēt Zīmuli baterijas statusu uz iPada, turklāt tam ir saīsinājuma funkcija arī. To ir ļoti viegli izmantot; vienkārši nedaudz nospiediet, lai to ieslēgtu, nekavējoties varat zīmēt, piezīmēt, rakstīt un pat spēlēt spēles.

Tā materiāla konusa padarījums to arī par lielisku rīku zīmēšanai, piezīmēšanai, spēlēm un izveidēm. Tas ir uzlabots ar POM konusu, kas ir maigs pret ekrānu un to nebojās. Turklāt šā lieta nav kavējuma, kad Jūs to lietojat. Šis Zīmulis var palīdzēt Jums izpaust savu radošumu. Gleznas akrila gleznas, interjera dizains un pat fotoattēlu pārstrāde - tas vienmēr var Jums palīdzēt pārvērst savas idejas realitātē.

iLike SL3 Active Stylus Pencil ir ideāls izvēle tiem, kuriem nepieciešams plaukstu atgrūšanas noliekuma zīmulis, planšetdatora zīmulis vai plaukstu atgrūšanas magnētisks zīmulis. Ar konusa diametru 1.45mm, šis zīmulis sasniedz precizitāti ±0.2mm. Tas arī piedāvā 2048 līmeņu spiediena jutību un saderību ar Ipad. Šis Zīmulis ir pieejams sudraba krāsā un ir pievienots mazumtirdzniecības kastē.

Tehniskie parametri:

ParametrsSpecifikācijas
Dzeses tipsMagnētiskā bezvadu uzlāde
Spiediena jutība2048 līmeņi
KrāsaSudrabs
AtbalstiIPad/Ipad Mini/ipad Pro
Bluetooth4.2
SaderībaIpad
BarošanaIebūvēta litija baterija
Precizitāte±0.2mm
Produkta nosaukumsAktīvais Stylus Zīmulis Ipadam
Svars15g
Uzladējams
Aktīvais Stylus Zīmulis
Plaukstu atgrūšanas jutīgs zīmulis
Plaukstu atgrūšanas noliekuma zīmulis

Kā lietot:

  • Ieslēgt: Divreiz noklikšķiniet uz virsmas slēdža augšdaļā, lai indikatora gaismiņa kļūtu zila
  • Izslēgt: Divreiz noklikšķiniet virsmas slēdža augšpusē, lai indikatora gaismiņa izslēgtos
  • Stylus zīmulis ir magnētisks un to var pievienot planšetdatoram ar magnētisku (piemēram, Apple zīmulis var pievienoties ipad)

Nomainīt konusu:

  • Maināmais konuss (to ir vienkārši un ērti nomainīt konusu. Konusa aizvietošana/uzstādīšana ir vienkārša, ar vieglu pagriezienu zīmuļa galā,





  • www.zauers.lv
  • Brīvības iela 55 (ieeja no Ģertrūdes ielas)
  • Tālr.: 67845180
  • Mob. tālr.: 26535359
  • e-pasts: [email protected]